fbpx

Първа страница

Висококачествен печат

Опаковки • Етикети • Брошури • Проекти по поръчка

Печатни проекти:
# Стъпка 1: Нужно е описание на Вашия проект
Печатница Пасат Прес работи по желание на клиента, за тази цел трябва да знаем характеристиките на Вашия проект. Това ни позволява да съставим ценова оферта и да ви дадем полезни съвети

  • Ако вече имате файлове за печат (.pdf), моля, изпратете ни ги на адрес management@passatpress.com и посочете количествата, материала и довършителните работи. Пасат Прес ще се свърже с Вас, ако се изисква допълнителна информация.

  • Ако все още не притежавате файлове за печат, моля, посочете основните характеристики на Вашия проект. Тези характеристики могат да бъдат намерени на страницата, посветена на проекта.

Заявете ценова оферта

Пасат Прес: Печат на опаковки, книги и етикети

Създадена през 1990 г., Пасат Прес е международна печатна компания. Печатницата произвежда висококачествени картонени и хартиени сгъваеми кутии, ролкови етикети, брошури, каталози, книги с твърда и мека корица, листовки и голямо разнообразие от поръчкови печатни продукти. Пасат Прес отпечатва при поискване за клиенти, работещи в множество индустриални сектори в Европа и отвъд.

Получавайте безплатни съвети по проекта и оценка на разходите

Свържете се с Пасат Прес, за да получите безплатна и необвързваща оферта относно Вашия проект за печат. Специалистите в Пасат Прес помагат на клиентите да получат максимално предимство по отношение на качеството на продукта и производствените разходи. Екипът на Пасат Прес ще Ви посъветва относно техническите процедури и решенията за довършителни работи, които придават на всеки печатен продукт възможно най-добрия външен вид. Предлагат се съвети както за нестопански, така и за търговски проекти.

Причини да се доверите на Пасат Прес

Комуникацията, разбирането и лоялността – това са основните стълбове на успешното бизнес партньорство. Пасат Прес осигурява повече от икономичното и бързо производство и доставка на висококачествени продукти. Пасат Прес предлага висококачествен печат, консултиране, техническа и логистична поддръжка и, не на последно място, поверителност. Наред с отличния опит в печата, тези ценности формират основата на бизнес стратегията на фирмата.

Примери за успешно международно партньорство

Печатница Пасат Прес се концентрира върху европейския пазар. Основни дестинации за износ са Швейцария, Германия, Франция, Белгия, Испания, Италия, Холандия и Обединеното кралство. Компанията доставя и печатни продукти за клиенти в САЩ. Пасат Прес разработи надеждна мрежа от логистични партньори, които осигуряват бърза и безопасна доставка, както и проследяване на пратките. Компанията компетентно предоставя цялата необходима документация за митническо освобождаване.

Основни индустриални клиенти на Пасат Прес

Като доставчик на голямо разнообразие от печатни продукти, Пасат Прес работи съвместно с организации в различни индустриални и публични сектори. Всеки клиент е уникален по отношение на своите нужди и изисквания за печат. Например, бизнесите в козметичната, фармацевтичната и хранителната индустрия изискват постоянно предлагане на сгъваеми кутии и етикети, докато компаниите в производствения и електронния сектор се концентрират върху каталози.

Модерно печатарско оборудване

Печатница Пасат Прес има две основни производствени линии, включително листови и ролни машини за офсетов печат. Листовите офсетни машини са предназначени за отпечатването на сгъваеми кутии, брошури, каталози и листовки. Машините за ролков печат са предназначени за производство на етикети. И двете производствени линии са оборудвани с най-новите технологии за печат и осигуряват оптимално качество на изображението. Специализацията на печатното оборудване позволява изключителна ценова ефективност.

Множество решения за довършителни работи

За да позволи на клиентите да избират от богато разнообразие от довършителни процедури, Пасат Прес е оборудвана с редица периферни устройства. Списъкът с наличните решения за довършителни работи включва ламиниране, селективен UV лак, топъл печат, лазерно гравиране, щамповане, импрегниране и др. Периферията също разполага със залепваща станция, предназначена за сглобяване на сгъваеми кутии, както и оборудване за скрепване на книги.

Стратегическо разположение на производствените мощности

Производствените мощности на печатница Пасат Прес се намират във Варна, България. Стратегически разположеният град е добре свързан с Европа и света чрез сухопътен, морски и въздушен транспорт. Удобното местоположение позволява на Пасат Прес да изпълнява поръчки за печат и да ги доставя в най-кратък срок. Разширената логистична инфраструктура на Варна предоставя на разположение множество транспортни опции.

Корпоративна социална отговорност

Още от своето консолидиране, Пасат Прес активно участва в обществения живот на града. Пасат Прес спонсорира местни ветроходни клубове и благотворителна организация, посветена на художественото образование на деца и младежи. Пасат Прес е ежегоден домакин на безплатни семинари за млади хора, търсещи професионално развитие в полиграфическата индустрия. Причината е, че производствените мощности на Пасат Прес са отличен пример за организация на полиграфическото производство.

Екологично производство

Устойчивото потребление и рециклиране на материали, вода и енергия е важен аспект на бизнес стратегията на печатница Пасат Прес. Всички хартиени материали, използвани в производството, произхождат от сертифицирани източници. Остатъците от хартия и картон се предават за рециклиране. Компанията е инвестирала в слънчеви енергийни панели, които й позволяват да генерира голяма част от енергията, необходима за производството. Passat Press отговаря на международния стандарт за енергийна ефективност ISO.